Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlašský ořechKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
(Kateřina Jírová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Lagurus ovatus a jeho využití k sušení, bělení a barvení
(Šárka Bičovská)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c0xfwd// | Zahradnictví / Zahradní a krajinářské úpravy | Práce na příbuzné téma
Trvalky k sušení
(Michaela Racková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r3kduz// | Zahradnictví / Zahradní a krajinářské úpravy | Práce na příbuzné téma
Sortiment Lavandula angustifolia dostupný na českém trhu a jeho vhodnost k řezu a sušení
(Aneta Červenková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pggyz2// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma