Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kakaové bobyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ekvivalenty a náhrady kakaového másla
(Tereza Honzíková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//5c3av3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
(Oleksandr MATIKO)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Uplatnění výrobků pod značkou Fair trade cocoa
(Monika ANTOŇŮ)2021, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//432q3l// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Analysis of Vertical Integration in Cocoa Sector in Ghana
(Prince Assim)2019, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w5ayff// | Regional Development / Socioeconomic and Environmental Development of Regions | Práce na příbuzné téma
The impact of post harvest loses on total production of cocoa in Ghana
(Obed Asamoah)2017, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a9ahnc// | International Territorial Studies / International Development Studies | Práce na příbuzné téma
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
(Iva Ležáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yekmze// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
(Hana Svobodová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma