Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pšenice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
 (Klára Nohynková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
 (Victoria Patricie Lehkoživová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
 (Karolína ČMUCHOVÁ)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výnos a kvalita zrna pšenice ozimé po aplikaci dusíkato-sirného hnojiva s humátem v poloprovozním pokusu
 (Filip Rudolf)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9ljabo// | Agrobiologie / Fytotechnika | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšenice jako suroviny potravinářských výrob
 (Jaromíra Humpolíková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//31dl5f// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšenice
 (Lucie VOKATÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//o26b68// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Rostlinolékařství | Práce na příbuzné téma

Kvalita zrna barevné pšenice
 (Jiří Hamáček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dpm4f1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)