Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
 (Jakub Riemel)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Alice Čalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
 (Michaela Nerádová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
 (Marika Lhotská)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Experimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobků
 (Klára BRDÍČKOVÁ)

2019, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//mtb2oc// | Biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
 (Vít Dikoras)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
 (Miroslav Horák)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)