Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
(Jakub Riemel)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Alice Čalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Experimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobků
(Klára BRDÍČKOVÁ)2019, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mtb2oc// | Biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
(Vít Dikoras)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma