Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
MasoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna tvrdosti materiálu vlivem tepelného opracování
(Tomáš Holý)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/k4iku/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
(Klaudie Adamíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
(Alžběta Vítková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
(Pavlína Dočekalová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49psqg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
(Nela Tesařová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma