Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Změna tvrdosti materiálu vlivem tepelného opracování
 (Tomáš Holý)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/k4iku/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
 (Klaudie Adamíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
 (Nela Tesařová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
 (Alžběta Vítková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
 (Markéta Pirunčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
 (Pavlína Dočekalová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//49psqg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny při tepelné úpravě masa
 (Jana Koudelková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)