Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
(Kateřina Krtilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Komplexní studium biologických účinků vybraných typů sojových výrobků
(Michaela Ručková)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//uhmkew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
(Monika MIKULÁŠOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ynal2w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
(Dušan SAMEK)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
(Kateřina Krtilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výrobky ze sóji
(Kateřina Krtilová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza a modelování průběhu chůze z tlakových senzorů
(Tomáš Valášek)2019, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/136408 | Elektrotechnika / Biomedicínský technik | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
(Michaela Bartáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
(Beatrice Sella)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma