Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující kvalitu pštrosího masa
 (Jakub Havel)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wnuddx// | Chov zájmových zvířat / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
 (Kateřina Romanská)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kons7s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Genetické markery pro kvalitu hovězího masa
 (Nicola Darkwahová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ij9fxi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)