Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

pšenice setá

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
 (Václav Maťátko)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Kvalita zrna barevné pšenice
 (Jiří Hamáček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dpm4f1// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
 (Klára Podlipná)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
 (Marie Míková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Výnos zrna pšenice ve vazbě na velikost kořenového systému
 (Ondřej Němec)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//raf7kc// | Fytotechnika / | Theses on a related topic

Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
 (Markéta KYPTOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Sledování obsahové hladiny vybrané skupiny mikro a makroprvků v zrnu odrůd krmné pšenice produkované v podniku RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
 (František NERAD)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ivsd5c// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
 (Adéla Břeňová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s0971s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Hodnocení rezistence k fuzarióze klasu pluchaté pšenice (špalda) v porovnání s pšenicí setou
 (Markéta Cirusová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//letrda// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)