Theses on the same topic (having an identical keyword):
chmelKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
(Filip Zavadil)2012, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k7rv7o// | Obchod a podnikání s technikou / | Theses on a related topic
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
(Jana Vítová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Mikrobiologie džusových nápojů
(Barbora Zemanová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Mikrobiologie sýrů ošetřených bioaktivními látkami za účelem prodloužení jejich trvanlivosti
(Barbora Nedělová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1x8f8j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Mikrobiologie piva
(Liběna ŠTÁHLOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moy5tu// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic