Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mléčný dezertKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Syrovátkový protein ve výživě člověka
(Kristýna Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Aneta Machalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
(Jana Putalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma