Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléčný dezert

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Syrovátkový protein ve výživě člověka
 (Kristýna Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Aneta Machalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
 (Jana Putalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma