Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromatický profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentační schopnost autochtonních kvasinek izolovaných z regionu VOC Modré Hory
(David Klaudy)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j5vpxj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Optimization of bioinformatic pipeline for analysis of ITS regions using Illumina technique to determine composition and diversity of molds and yeasts in stool
(Hana Vanovčanová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vvxp5/ | Matematická biologie a biomedicína / Biomedicínská bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Optimization Of Izolation Of RNA From Yeasts For The Purpose Of Transcription Analysis
(Valin Lay)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wa01h0// | Analýza biologických materiálů / | Práce na příbuzné téma
Optimization of production and stabilization of biologically active substances from some yeasts and microalgae and their mixed cultures
(Samuel Šimanský)2024, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zu5glu// | Biofyzikální chemie / | Práce na příbuzné téma