Theses on the same topic (having an identical keyword):
Regresní analýzaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Multicriteria decision making in company practice
(Oryna Kosenko)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dbw3mf// | Economics and Management / | Theses on a related topic
Aplication of mathematical methods in decision making
(Zein Hammad)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p2jrtf// | Systems Engineering and Informatics / Informatics | Theses on a related topic
Sestavování a porovnávání jídelníčků pro fotbalistku hrající v Anglii a ČR
(Kateřina Svitková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85984 | Kvantitativní metody v ekonomice / Ekonometrie a operační výzkum | Theses on a related topic
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
(Filip Waschek)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/u4b0t/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic