Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

školní stravování

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 40 prací)
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
 (Lucie PAVCOVÁ)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
 (Pavla UHLÍŘOVÁ)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//b1pn1i// | Učitelství pro střední školy / PSYCHn-VKZn | Práce na příbuzné téma

Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
 (Jitka PEŠKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jsv9vo// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Kohoutková voda v pitném režimu žáků 2.st. ZŠ a možnosti zvyšování její spotřeby
 (Petra SVAČINOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//i8k5rt// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvyšování přenosu hnací síly kol traktoru na podložku
 (Jan Henzl)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t8v37l// | Provoz techniky / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Změny v nutriční hodnotě zeleniny pěstované na půdě kontaminované arsenem
 (Michaela Kovandová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//92qcp2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kontaminace půdy na nutriční hodnotu pěstované zeleniny
 (Filip Šimík)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o1chdq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny
 (Štěpánka Jírková)

2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bx8vk/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 40 prací)