Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tavená sýrová omáčkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vojtíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
(Natálie Lyčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
(Tereza Pakhofferová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma