Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS
(Anna Bobrova)2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83768 | Management / | Práce na příbuzné téma
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
(Martina Šišáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Inovace nabídky restauračního menu pro osoby se specifickými výživovými potřebami
(Sandra Fibírová)2015, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/toz32/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Inovace služeb hotelu prostřednictvím přístupu business model canvas
(Nikol Machová)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146665 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Inovace služeb hotelu prostřednictvím přístupu business model canvas
(Nikol Machová)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146665 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma