Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikrobiální kultury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Bezlaktózové mléčné výrobky
 (Alice Andrlová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Růst vybrané bakteriální kultury na fenolu v přítomnosti trichloroethenu
 (Ema Štěpánková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dn5xr0// | Materiály a technologie / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma