Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

vepřové šunky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
 (Lada Lukšíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti hovězího masa
 (Edelina Memedliaeva)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití
 (Lukáš Andrýsek)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iogbjq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Markéta Kraus)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
 (Diana Mráziková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
 (Tomáš Dostál)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)