Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Fermentované syrovátkové nápoje
(Michal Žák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vývoj nového typu nápoje na bázi sladké syrovátky
(Daniel Bernt)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgu1uf// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Tereza Fitzianová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Kultivácia včelích mikroorganizmov v potravinárskych médiach s potenciálnym využitím ako nápoje
(Daniel Svatík)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ok9l1k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Michal Žák)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
(Anita Rejdlová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mz46q1// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic