Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

tavený sýr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 26 theses)
Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
 (Anna Vincová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hl2gwp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv doby skladování na vybrané fyzikální vlastnosti vajec
 (Jana Strnková)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//znqn6p// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Vliv doby skladování na vlastnosti UHT mléka
 (Martin Vácha)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//rxei2y// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
 (Gabriela Přívarová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5m5rz0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
 (Lucie Pavková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
 (Aneta Lyčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
 (Lucie Ďoubalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 26 theses)