Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spontánně kvašené pivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
 (Vojtěch Růžička)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra spontánně kvašených piv
 (Agáta Horáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Spontánně kvašená piva
 (Karolina Chroustovska)

2018, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//5ccz3p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Sledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny
 (Hana LEHEROVÁ)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d4o4on// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra masných výrobků
 (Eva Burdová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d5hjgd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra spontánně kvašených piv
 (Agáta Horáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma