Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spontánně kvašené pivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
(Vojtěch Růžička)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra spontánně kvašených piv
(Agáta Horáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Spontánně kvašená piva
(Karolina Chroustovska)2018, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//5ccz3p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny
(Hana LEHEROVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d4o4on// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra masných výrobků
(Eva Burdová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d5hjgd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra spontánně kvašených piv
(Agáta Horáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma