Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
(Tereza Sekničková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3p0w21// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
(Sandra Beierová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j3a6ur// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
(Veronika Sejbalová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//866wgg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
(Tereza Třetinová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yatw30// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita výuky informační technologie na SOŠ z pohledu studentů a pedagogů
(Monika Frolíková Janů)2022, absolventská práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha
• http://theses.cz/id//gzqcnb// | Celoživotní vzdělávání / Studium v oblasti pedagogických věd pro učitele odborných předmětů, praktického vyučování a odborného výcviku | Práce na příbuzné téma
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
(Vojtěch Weiss)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kksn7q// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
SMART technologie pro zvýšení kvality života ve městech
(Radek MUROŇ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//7zq035// | Aplikovaná informatika / Informatika a výpočetní technika - aplikovaná informatika | Práce na příbuzné téma