Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Žitný kvasKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení pekařských výrobků
(Natalie Holovacka)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení komerčních pekařských výrobků
(Radka Raudenská)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//prs64r// | Veřejná správa v zemědělství a v péči o krajinu / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pekařských vlastností odrůd pšenice ozimé
(Barbora Hromasová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dvcfct// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
(Vanda HRDLIČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Adéla HANUŠOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Helena Pernicová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
(Hana Keindlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Muffiny-moderní pekařský výrobek
(Petra Šafářová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
(Olga Stoklásková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gbmo8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma