Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Žitný kvas

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení pekařských výrobků
 (Natalie Holovacka)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení komerčních pekařských výrobků
 (Radka Raudenská)

2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//prs64r// | Veřejná správa v zemědělství a v péči o krajinu / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení pekařských vlastností odrůd pšenice ozimé
 (Barbora Hromasová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dvcfct// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
 (Vanda HRDLIČKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Adéla HANUŠOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
 (Helena Pernicová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
 (Hana Keindlová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Muffiny-moderní pekařský výrobek
 (Petra Šafářová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
 (Olga Stoklásková)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//gbmo8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma