Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
(Jakub Riemel)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Alice Čalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
(Vít Dikoras)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
(Lucie Nováková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7rshqj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kultura a organizace veřejné správy (podniková kultura)
(Martina Melchertová)2011, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/v430j/ | Právní specializace / Veřejná správa | Práce na příbuzné téma
Kultura a organizace veřejné správy (podniková kultura)
(Pavlína Caranová)2011, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ri13k/ | Právní specializace / Veřejná správa | Práce na příbuzné téma