Theses on the same topic (having an identical keyword):
ovoceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční hodnota ovesného oleje a jeho stabilita vůči oxidaci
(Šárka Jonášová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//svavzc// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Nuriční hodnota vybraných druhů masa
(Tereza Košťálová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5zxvzq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
(Patrik Toman)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologická hodnota vajec slepic nosného typu v závislosti na jejich věku
(Dita Špringerová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q05j61// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
(Martin Kičmer)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
(Jitka Cetkovská)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//z5ncyg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
(Karolína Kuželová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
(Jitka Cetkovská)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9vjya9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
(Filip PLECHÁČEK)2019, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vv8uj0// | Tělesná výchova a sport / Ochrana obyvatelstva | Theses on a related topic