Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
 (Marek Liška)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Menu engineering a jeho využití v gastronomii
 (Monika Frkousová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii
 (Barbora Kadounová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8eax/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití menu engineeringu v gastronomii
 (Barbara Hladíková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Uplatnění šumivých vín v gastronomii
 (Matěj Juřík)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15267/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
 (Lenka Vorlíčková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sm601/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)