Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
(Tomáš Parák)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Slow food a jeho perspektiva v ČR
(Jakub Cimrman)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
(Markéta Šimonová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Náboženská obec Církve československé husitské Brno-Řečkovice v letech 1948-1955
(Jakub Marša)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rtqwh/ | Historické vědy / Historie | Práce na příbuzné téma