Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Brněnsko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
 (Vroblová Vroblová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/fe1l5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
 (Janušová Janušová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rgydw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
 (Nikola Janíková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ysabv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
 (Vroblová Vroblová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/fe1l5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
 (Norbert Gerec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
 (Vroblová Vroblová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/fe1l5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fast-food versus slow-food
 (Jarmila Hamerská)

2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Slow food a jeho perspektiva v ČR
 (Jakub Cimrman)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)