Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
MarketingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketing Management and marketing planning
(Tatiana Guselnikova)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/yakah/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Marketing mix analysis of a company
(Aida Saidova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/a9vlv/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Marketingový komunikační mix vybraného pivovaru.
(Martina Lachmanová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//r9vjfl// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Marketing Management and Marketing planning
(Daria Komleva)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/hc7ct/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Marketingový komunikační mix vybraného hotelu
(Viktoriia Cherepkova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/lr9qo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace pro restauraci City Restaurant
(Simona Vavríková)2017, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q2s728// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Analýza konceptu restaurace Podolka
(Barbora Pospíšilová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Strategická analýza rodinné firmy Restaurant Helmahof
(Hana Zavadilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/50434 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
(Lucie Kratochvílová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma