Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cukrárnaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
(Mihulková Mihulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
(Mihulková Mihulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
(Mihulková Mihulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
(Mihulková Mihulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
(Mihulková Mihulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma