Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
laktózaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Laktózová intolerance a její genetická vyšetření
(Nikola VYHLÍDALOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w06v6r// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Validace metody PCR-RFLP pro stanovení laktózové intolerance
(Denisa PROSOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a8uc8o// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Vyšetření laktózové intolerance metodou sekvenování
(Petra JAVŮRKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//38166u// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
(Jakub Přikryl)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Laktóza z pohledu nutriční terapie
(Dita Pyšková)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p8v28/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
(Tomáš Horňák)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma