Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bez lepkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
(Martina Teremová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
(Filip Valíček)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wn7cu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Iegor Remizov)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12660/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
(Barbora KORANDOVÁ)2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kelpi0// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
(Tomáš Vrzal)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Milena Forejtová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
(Alena Karlíková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r36kt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma