Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bez lepku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
 (Martina Teremová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
 (Filip Valíček)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wn7cu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Iegor Remizov)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12660/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
 (Barbora KORANDOVÁ)

2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kelpi0// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
 (Tomáš Vrzal)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Milena Forejtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
 (Alena Karlíková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r36kt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)