Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Ojedinělý gastronomický koncept
(Jaroslava Gopaul)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
(Karolína Worková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
(Filip Vladař)2019, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/qmhlb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
(Kristýna Chvátalová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/31421 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
(Vladimír Hybler)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/qhi9s/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
(Ondřej DUBJEL)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hmrhjo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
(Veronika Husáková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13483/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma