Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Jaroslava Gopaul)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
 (Filip Vladař)

2019, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/qmhlb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
 (Kristýna Chvátalová)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/31421 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
 (Vladimír Hybler)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/qhi9s/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
 (Ondřej DUBJEL)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hmrhjo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
 (Veronika Husáková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13483/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)