Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pivovarnictví a analýza piva
(Jana Vosmeková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1h4uu5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Pivovarnictví a analýza piva
(Jana Vosmeková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1h4uu5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
(Martin Buchta)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti chmelení piva za studena
(Jana Hlaváčková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0yk1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti chmelení piva chmelovými extrakty a výrobky z chmele
(Kateřina Tichá)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qbm332// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva
(Veronika Mandová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4fj35z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chmelové produkty a možnosti jejich použití při výrobě piva a dalších nápojů.
(Kateřina Tichá)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lvbaa0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
(Iveta Černošková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní polyfenoly pivovarských surovin a jejich změny při zpracování
(Alexandr Mikyška)2020, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5h8cc1// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma