Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Pivovarnictví a analýza piva
 (Jana Vosmeková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1h4uu5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Pivovarnictví a analýza piva
 (Jana Vosmeková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1h4uu5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
 (Lenka Straková)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
 (Martin Buchta)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti chmelení piva za studena
 (Jana Hlaváčková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0yk1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti chmelení piva chmelovými extrakty a výrobky z chmele
 (Kateřina Tichá)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qbm332// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva
 (Veronika Mandová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4fj35z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chmelové produkty a možnosti jejich použití při výrobě piva a dalších nápojů.
 (Kateřina Tichá)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lvbaa0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
 (Iveta Černošková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní polyfenoly pivovarských surovin a jejich změny při zpracování
 (Alexandr Mikyška)

2020, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5h8cc1// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)