Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Margarín

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Transformace lipidů na mastné kyseliny nejen pomocí enzymatické katalýzy
 (Marie Šmardová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//gntuk9// | Analýza biologických materiálů / | Theses on a related topic

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Petra Škvorová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Stanovení úrovně žluknutí margarínů
 (Nela Adámková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//j49ssm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic