Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výživové vlastnosti ovoce, oblíbenost a spotřeba u středoškoláků.
(Klára ŠUHAJOVÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//mxeyw6// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
(Kateřina RYSOVÁ)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//84x85v// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
(Barbora Richtrmocová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/t6nbm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
(Lucie Petruchová)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m19lk/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
(Lucie PAVCOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny
(Kryštof ILLE)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rx0c9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
(Daniela FIALOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//17gqc7// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
(Lucie PAVCOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma