Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
 (Barbora Křížková)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/jbse3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
 (Lenka Bartáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11934/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Cirkulární ekonomika a plýtvání potravinami z pohledu mladých spotřebitelů
 (Heorhii Afendulidi)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//263bcc// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Ekonomika potravinářského podniku Chovaneček s.r.o.
 (Veronika Králová)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t894ob// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)