Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastroodpadKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
(Quynh Tranová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
(Quynh Tranová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
(Quynh Tranová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
(Quynh Tranová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Principy cirkulární ekonomiky v provozu školy
(Markéta ČAPKOVÁ)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xy7jca/diploma_thesis_Marketa_Capkova.pdf/ | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
Hmyz - (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
(Marek Poul)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gr33rq// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Processing contaminants in thermally processed foodstuff: a critical assessment of the impact of various factors
(Beverly Bělková)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bdk704// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Čekanka jako léčivá bylina i potravina
(Martina BERNARDOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//riunve// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Dvojí kvalita potravin
(Veronika Ondruchová)2020, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/be2uu/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma