Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výživa a výživové doplňky při vytrvalostním sportu
 (Markéta Havlíčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e35lfw/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
 (Štěpánka Zanášková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkční a vývojové tendence komoditní vertikály mléko
 (Eva Přibilíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1xqey// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)