Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Covid-19Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami
(Annamária Bortňaková)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/89261 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Regionalita a její projevy v marketingu – se zaměřením na segment HoReCa
(Markéta Hoťková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12982/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Slevové portály - výhody a rizika v oblasti HoReCa segmentu
(Marek Šafránek)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12162/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh změn v marketingovém mixu společnosti podnikající v HoReCa sektoru
(Lenka Čarná)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//p56wmc// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma