Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
consommation durableKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable
(Marie SPÁČILOVÁ)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lowvcc// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable
(Marie SPÁČILOVÁ)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lowvcc// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable
(Marie SPÁČILOVÁ)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lowvcc// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable
(Marie SPÁČILOVÁ)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lowvcc// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma