Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
 (Roman MIKŠÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jefx5j// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Mastné kyseliny v různých druzích potravin
 (Dana JELÍNKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7n1jza// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Nitro-fatty acids as potential endogenous regulators of macrophage essential physiological functions.
 (Hana Vereščáková)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yo0l9/ | Biologie (čtyřleté) / Fyziologie živočichů | Theses on a related topic

Screening of PAHs concentrations and determination of the total fat content and fatty acid profile of traditionally smoking fish in Central region of Cameroon.
 (Kateřina Šrámková)

2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kh4gk3// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic

Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
 (Kateřina Holmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lpduqm// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic

Nutriční a senzorická hodnota rostlinných pomazánek
 (Jana Reitšpiesová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//52j0ch// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Vliv teploty na nutriční jakost potemníka moučného (Tenebrio molitor L.)
 (Alena Nevrzalová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//au2ymm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Způsoby tepelného ošetření mléka a jeho dopady na nutriční jakost
 (Zuzana Leischnerová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9e3ayw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv podmínek chovu na nutriční jakost jedlého hmyzu
 (Daniel Maňhal)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfixrw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)