Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

oxidace lipidů

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
 (Roman MIKŠÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jefx5j// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Mastné kyseliny v různých druzích potravin
 (Dana JELÍNKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7n1jza// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nitro-fatty acids as potential endogenous regulators of macrophage essential physiological functions.
 (Hana Vereščáková)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yo0l9/ | Biologie (čtyřleté) / Fyziologie živočichů | Práce na příbuzné téma

Screening of PAHs concentrations and determination of the total fat content and fatty acid profile of traditionally smoking fish in Central region of Cameroon.
 (Kateřina Šrámková)

2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kh4gk3// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
 (Kateřina Holmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lpduqm// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická hodnota rostlinných pomazánek
 (Jana Reitšpiesová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//52j0ch// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na nutriční jakost potemníka moučného (Tenebrio molitor L.)
 (Alena Nevrzalová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//au2ymm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelného ošetření mléka a jeho dopady na nutriční jakost
 (Zuzana Leischnerová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9e3ayw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek chovu na nutriční jakost jedlého hmyzu
 (Daniel Maňhal)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfixrw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)