Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

funkční potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Veronika Bednaříková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rdduaz// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Romana Chalupníková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Celkové zastoupení mastných kyselin ve tkáních prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Tereza Polášková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6w1rh5// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)