Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Veronika Bednaříková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rdduaz// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Romana Chalupníková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Celkové zastoupení mastných kyselin ve tkáních prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Tereza Polášková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6w1rh5// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma