Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
 (Aneta Slavíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
 (Veronika Božena Hendrychová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v5dfny// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv reziduí léčiv v krmivu na růst a vývoj larev potemníka moučného chovaného jako krmivo či potravina
 (Ivana Papoušková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y5s5a6// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma

Retence živin u drůbeže při zkrmování diet s podílem moučky z larev potemníka moučného
 (Lenka Kudlová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//e15tk4// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma

Modul pro monitorování vybraných skleníkových plynů při chovu larev potemníka moučného
 (Simona Bílková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4e49i// | Aplikovaná informatika v průmyslové automatizaci / Inteligentní systémy s roboty | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutričních hodnot a pozorování životního cyklu potemníka moučného (Tenebrio molitor)
 (Radek Vychodil)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n5f77y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Korelace degradačních změn u materiálu z potemníka moučného s výstupními signály z elektronického nosu
 (Adéla Karteczková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0ehkfv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv gregarin na přežívání a vývoj potemníka moučného v laboratorních podmínkách
 (Pavla Balková)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mdyfx/ | Ekologická a evoluční biologie / | Práce na příbuzné téma

Effect of Drying Pretreatments on Air and Solar Drying of Jerky Prepared from Eland (Taurotragus oryx) Meat
 (Iva Kučerová)

2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ff9xcv// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Vhodnost vybraného sortimentu Lavandula angustifolia k řezu a sušení
 (Natálie Nechvílová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4q1u1z// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)