Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
(Aneta Slavíková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
(Veronika Božena Hendrychová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v5dfny// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv reziduí léčiv v krmivu na růst a vývoj larev potemníka moučného chovaného jako krmivo či potravina
(Ivana Papoušková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y5s5a6// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma
Retence živin u drůbeže při zkrmování diet s podílem moučky z larev potemníka moučného
(Lenka Kudlová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e15tk4// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Modul pro monitorování vybraných skleníkových plynů při chovu larev potemníka moučného
(Simona Bílková)2024, Bakalářská práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4e49i// | Aplikovaná informatika v průmyslové automatizaci / Inteligentní systémy s roboty | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutričních hodnot a pozorování životního cyklu potemníka moučného (Tenebrio molitor)
(Radek Vychodil)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n5f77y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Korelace degradačních změn u materiálu z potemníka moučného s výstupními signály z elektronického nosu
(Adéla Karteczková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0ehkfv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv gregarin na přežívání a vývoj potemníka moučného v laboratorních podmínkách
(Pavla Balková)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mdyfx/ | Ekologická a evoluční biologie / | Práce na příbuzné téma
Effect of Drying Pretreatments on Air and Solar Drying of Jerky Prepared from Eland (Taurotragus oryx) Meat
(Iva Kučerová)2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ff9xcv// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Vhodnost vybraného sortimentu Lavandula angustifolia k řezu a sušení
(Natálie Nechvílová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4q1u1z// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma