Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv technologie ustájení králíků na jatečnou hodnotu
 (Ludmila Žáková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//p8lc4i// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv systému ustájení na kvalitu masa brojlerových kuřat
 (Valentýn Cajthaml)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi6aje// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv živé hmotnosti a pohlaví na jatečnou hodnotu prasat
 (Veronika Hlavová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//62ifh3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Nuriční hodnota vybraných druhů masa
 (Tereza Košťálová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5zxvzq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
 (Martin Janulík)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hrvov0// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Pozitiva a negativa konzumace králičího masa
 (Adéla Antošová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7g28sn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)